Jämför flyg

En god idé när man börjar att planera sin resa är att kolla vilka olika bolag som flyger till ditt resemål, att ha en smidig utresa kan göra en stor skillnad då man sätter ner fötterna som en utvilad människa och direkt kan börja njuta av resan till skillnad om man landar sur och grinig och kanske måste börja resan med att sova eller återhämta sig.

flyg.nu jämför du flygresor och flygbiljetter snabbt och enkelt via webbläsaren eller via appar som finns att hämta i App Store för iPhone eller Google Play för Android. Det är väldigt simpelt, sök på avreseort och destination, sen ser du priser från alla svenska resebyråer samlade så du ser den billigaste resan. Man kan sortera på tider om man t ex helst vill flyga på förmiddagen.

logo flyg.nuVarje gång man gör en sökning så kollas alla de svenska resebyråerna av, det gör att du garanterat hittar det lägsta priset, fördelen att köpa av en resebyrå jämfört av flygbolaget är att resebyrån kan kombinera flyg från olika bolag och på så sätt ta fram en riktigt prisvärd resa.

Fler och fler använder en jämförelsesida för att kolla priserna, då det går betydligt snabbare än att manuellt kolla av alla priser på marknaden.